Produk

Golac Gastrovenger
(Perisai Perut)

Kepentingan formulasi gabungan kedua Probiotik dan Prebiotik bagi masalah dari perut sangat diperakui dari segi saintifik mahupun secara praktikal. Jika dah berpuluh ribu yang telah mendapat manfaat darinya, Golac Gastrovenger bukan sahaja terkenal dan dapat permintaan tinggi di Malaysia, malah mendapat tempat di negara jiran.

Hasil dari formula bakteria baik jenis Lactobaccilus Paracasei, Prebiotik (Acacia Gum) serta ditambah dengan makanan Sunnah, ia mendapat tempat di hati pengguna kerana keberkesanannya dalam merawat masalah dari perut seperti gastritis (gastrik) dan G.E.R.D secara efektif.

 

Beryna

Apabila Probiotik dan Prebiotik digabungkan dengan 3 jenis halia yang asalnya dari 3 negara, iaitu Malaysia, Thailand dan Indonesia, formulasi Beryna terus menjadi pilihan pengguna kerana khasiatnya yang berbilang pada kesihatan.

Halia Hitam yang ada dalam Beryna dapat membantu meningkatkan mutu kesihatan individu. Mereka yang ada masalah kembung perut, pedih ulu hati, rasa bergas, berangin atau tidak lawas selalu menjadikan Beryna sebagi minuman pilihan harian dalam diet.

Protamin

Dengan menitik beratkan pada faktor utama masalah sakit sendi (Otot, Ligamen, Tulang Rawan dan Tulang), bahan semulajadi Protamin ini sengaja dipilih untuk mengkhususkan untuk meransang sistem pemulihan badan dengan memberi nutrisi yang cukup untuk pengguna merawat sakit sendi secara berkesan.

Isolated Whey Protein, Ginkgo Billoba, Kolagen Lembu dan tambahan Vitamin D dengan sukatan yang tepat dapat memberikan pengguna Protamin ini segala yang diperlukan untuk masalah sakit sendi.

Nutridax

Ramai yang tahu kehebatan HERBA MISAI KUCING dalam membantu mengawal paras gula dalam darah. Tapi tidak banyak produk berasaskannya yang digabungkan juga dengan Probiotik dan Prebiotik dalam satu pakej lengkap untuk masalah ini.

Sekarang kita tidak perlu bersusah payah untuk membuat air rendaman dari HERBA MISAI KUCING ini. Ekstrak sebenar Probiotik, Al-Manna dan Herba Misai kucing sudah ada dalam satu balang NUTRIDAX.

Kajian saintifik mendapati HERBA MISAI KUCING mengandungi “Asid Kafeik” yang tinggi untuk bantu mengurangkan kepekatan glukosa dalam darah

B-sure

Ekstrak Al-Manna terkenal untuk rawatan gout.

Teradapat banyak produk berasaskan ekstrak Al-Manna ini tapi B-Sure lebih unik kerana sukatannya lebih tepat dan ia digabungkan dengan Probiotik dan beberapa makanan Sunnah yang secara positifnya dapat membantu mengurangkan asid urik dalam darah melalui proses pencernaan.

Gout sukar nak sembuh tapi serangan gout boleh dihalang jika tahap asid urik dalam keadaan rendah. Probiotik mengandungi Inteleukin 12 yang juga dapat membantu menyeimbangkan pH dalam darah di mana ia cenderung membantu pesakit Gout.

Hawla

Formulasi multinutrisi terkini dengan teknologi daripada German untuk kesihatan & kecantikan dalaman wanita yang terbaik.

Hawla dirumus khas dengan 8 bahan yang PREMIUM sebagai pembekal tenaga & morning starter yang kondusif untuk para wanita. Seterusnya, membantu badan rasa ringan & hilang lenguh-lenguh. Membantu mengurangkan “masalah dalaman wanita”. Paling penting, mengurangkan tekanan perasaan (kaya dengan Passiflora Edulis – Buah Markisa).

Korporat

INFORMASI

© 2019
GOLAC COMMERCE

1363326-P

×

Cart

Golac Commerce (M) Sdn. Bhd (1363326-P)
A52, Jalan 3A, Cinta Sayang Resort Homes,
08000 Sungai Petani,Kedah